reede, jaanuar 13, 2006

Lisa Firefoxi pluginaloetelule

Tähtsaid uuendusi:

Skype 2.0 <- out of beta. Just install over current.

Thunderbird 1.5 <- just download and install over your current install. No problem.

Lisaks täiendan oma loetelu Tulirebase pluginatele:
  • Tab Mix Plus - muudab tulirebase Opera sarnasemaks tänu tab-navigeerimise hõlbustamisele. Eelnevalt välja toodud tabi-navi plugina võib eemaldada, kuna selle funktsionaalsuse katab TMP ära (ctrl+tab viib mind viimati kasutet tabi järjestuses läbi tabide). Väega kewl on "F8" - tab rotation oma defineeritud intervalli tagant. Samuti on ülikõva funktsionaalsus, millega hiire tabi päise peale viimisel minnakse omadefineerit pausi peale ise tabi sisse, ilma hiireklõpsuta. Lisaks on veel terve viie-kuue tabiline options menüü, milles võib kustomeerida endale sobivaid valikuid hulluseni.
  • Session Saver - muudab tulirebase Opera sarnasemaks tänu sessioonide lisamisele! Mään, kus ma olin õnnelik seda nähes.
Firefox on nende lisadega küll tunduvalt lähemal Operale, kuid ikka on veel puudu.. Allalaade ei saa jätkata ja häälbrausimine on ka veel puudu tulevad meelde, kuid sellises tempos edasi minnes ei ole need küll sugugi mägede taga (iseasi, kas keegi reaalselt ka viitsib mikri abiga häälbrausida; resume on aga küll tõsiselt vajalik downloadide puhul).