esmaspäev, oktoober 10, 2005

Surfstyle

Mõtlesin kirja panna täna loetavate lehtede lingid. Äkki sellest sünnib midagi head (kas pärastine analüüs või lihtsalt päevauudiste kokkuvõte):

Alustasin Minutiga, milles polnud uusi uudiseid.

Edasi Slashdot, kust lugesin Optimizing for Fun, mis mulle väga meeldis. Memmo CVS'i stiilis süsteemid - RCS, SourceSafe ja uuemad (mida Geoff soovitab) Darcs, Git and Subversion.

Huvitav oli veel seetõttu, et eile sain just värskelt teada IBM'i sarnasest süsteemist nimega ClearCase. Vaadatud näite puhul oli tegu Rational Software Architecti mudelite salvestamiseks kasutatava repositooriumiga, kuhu mitu modelleerijat said RUPi raames valmivaid UML diagramme mudelifailidesse salvestada ja hiljem seda diffida ja kokku mestida (loe: merge). Kui aega saan, siis edasi uurides selgub kindlasti, et kogu IBMi tarkvaraarendusprotsess kasutab ClearCase'i oma repositooriumina, mitte ainult CASE vahend oma mudelite hoidmiseks.



/. ammendunud, liikusin uitmõtte ajel edasi NewsForge'i, kus leidsin cooli artikli OpenOffice.org-i Basicust. Lubasin mõttes, et proovin sellega kindlasti millalgi teha.
Samuti oli seal huvitav teadaanne USA valitsusasutuste IT infra toega tegeleva firma TCS teadaandest, et järgmine aasta väljastatakse Trusted Linux, mis pidavat vastama siis CIA, Dep. of Defence'i ja National Reconnaissance Office nõudmistele.

Linkide kaudu edasi sattusin ThinkGeeki, kus hakkasin brausima t-särke. I WANT THAT! ütleks päris mitme kohta.
Coffeine will kill you (quote: Jim Carry as the Riddler in Batman Forever -- üks nii mõttetu film, et oli lausa vahva);
There are only 10 kinds of people in the world: Those who understand binary and those who don't (mõeldes A-le);
There's no place like 127.0.0.1 (mul on hea meel, et siin smileysid nii lihtsalt ei saa kasutada kui IMides. Muidu oleks reostanud seda posti nendega päris tugevalt);
Viva la relativity (mõeldes Grim Fandangole, kus üks selles stiilis tegelane oli);
You are here (mõte 5, teostus 5 pika miinusega, sest jutumullike näitab ju hoopis Perseuse armile, me elame teatavasti Orion armil;
lõppeks eriti kõva Black Holes Suck. (Kuigi peab ütlema, et mina oleks teemale võibolla pisut nurjatumalt lähenenud ning see oleks sisaldanud endas ühte mustanahalist tüdrukut midagi imemas. Ei ma ei mõelnud seda! Pigem näiteks jäätisekokteili.)


Nüüd rahuldanud esialgse huumorivajaduse, siirdusin EPLi, kus lugesin prantsuse ajaloolase tõetruud võrdlust Lääne ja Ida-Euroopa arusaamadest WWII kohtaja Räikköneni võidust Suzukas, mis päris napp pidavat olema. Tuli tahtmine kohe F1-te uuesti vaatama hakata (pole seda vaadanud enam sellest ajast peale kui Schumi järjevõite hakkas koju tooma).

1 Comments:

At 12:14 PM, Blogger darrylant said...

Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

 

Postita kommentaar

<< Home